Warning: A non-numeric value encountered in /home/m251341/wwwroot/instylekozmetika.hu/templates/as002036free/includes/includes.php on line 98
Sminktetoválás
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Sminktetoválás

sminktetovalasA kifinomult sminktetoválás számomra művészet, gyakorlatilag arctervezés, amely nem csak egy alkalomra szól. Olyan „sminket” készítek, mely passzol az egyéniségedhez a hétköznapokban és kíváló alapot ad a különleges alkalmakhoz . Miért nyújtok többet? Mert német precíziós technológiával dolgozom, mely képes arra, amit ígér! Ahhoz, hogy a lehető legmegfelelőbb sminktetoválást lehessen elkészíteni, legyen szó szemöldökről, szemhéjról vagy ajaktetoválásról, elengedhetetlen a megfelelő eszköz és kellékanyag.
Nálam biztonságban érezheted magad! A CE0123 jelzéssel ellátott orvosi sminktetováló géppel, az 1998-as ISO 9001/46001 EG-irányelveknek 93/42/EWG orvosi termékekről szóló törvényi előírásainak megfelelő minőségi és trendi festéksorozattal dolgozom.
A profi sminktetoválás, esztétikus megjelenést kínál Neked!...hogy minden reggel gyönyörűen ébredhess!

Győződj meg munkáimról díjmentes konzultáció alkalmával vagy fotoimon keresztül, hogy személyes tapasztalatok alapján dönthess!

Ugrás a tetejére