Warning: A non-numeric value encountered in /home/m251341/wwwroot/instylekozmetika.hu/templates/as002036free/includes/includes.php on line 98
Szempillahosszabbítás
Nyomtatás

Szempillahosszabbítás

szempillahosszabbitasA szempilla hosszabbítás nem csak hosszabbítja, de dúsítja is szempilláid, hiszen magas színvonalon képzett stylistként, szemenként 100-120 3D műszempilla szálat applikálunk! Ez az Xtreme Lashes! Szaktudásunk révén „formálni” is tudjuk a szemet – csakúgy, mint egy jó fodrász az arcot. Távol ülő szemeket optikailag közelebb hozzuk egymáshoz, lefelé görbülő szemek ívét megemeljük. Ha a természetesen túl pedig extrém hatást szeretnél, abban is Xtreme profik vagyunk, különböző színekkel, ívekkel és méretekkel tudjuk a hatást fokozni. Ezzel a széles műszempilla-választékkal valóban meg lehet valósítani, hogy mindenki a saját szemformájának, - színének megfelelő pillasort kapjon.
A szakszerű szempillahosszabbítás nem károsítja a szempillákat, a megfelelő hossz és töltésritmus kiválasztásával éveken át hordható. Az orvosi ragasztó rendkívül rugalmas, antiallergén, nem irritál, nem károsítja a szemet és környékét.